Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ταβέρνες

   Μποέμισσα - Bohemissa

   Ξεκινάμε από μία ταβέρνα που φέτος έκλεψε τις εντυπώσεις στους Παξούς και βρίσκεται στα Μπογδανάτικα. Η εξωτερική αίθουσα αποτελεί ένα πανέμορφο και δροσερό περιβάλλον μέσα στο πράσινο αλλά και η εσωτερική αίθουσα ταξιδεύει τον πελάτη σε παλιές εποχές αλλά και είναι μεγάλης χωρητικότητας. Χαρακτηριστική εικόνα μία χρυσή βέσπα έξω από την ταβέρνα όπου αποτέλεσε αφορμή για να βγαίνουν φωτογραφίες οι τουρίστες μπροστά της.
   Πάρα πολύ καλή κουζίνα σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές αποτέλεσε πόλο έλξης τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους κατοίκους του νησιού. Ο Ηλίας Τσιμπρής με μία παράδοση σε ταβέρνες απο το 1980 μαζί με τη Maya Chiarrapa  δημιουργούν πιάτα που είναι καθέ ένα και μία πρόκληση αλλά και πρόσκληση στη παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα.
   Αξίζει να δοκιμάσετε το περίφημο Κεμπάπ - Κοντοσούβλι του Τσιμπρή και τις διάσημες τηγανιές "Μπαρμπα-Γιάννης", "Μποέμισσα" και "Μάγια" αλλά και από την ποικιλία μαγειρευτών φαγητών όπως Μουσακά σε πήλινο, Σουλού Κεφτέ, Μπεκρή Μεζέ πολλά ακόμα.
   Τηλ. επικοινωνίας: 2662031536


   Αξιολόγηση: 3 αστέρια


   ΚΑΡΝΑΓΙΟ - KARNAYO

   Μία από τις  πιό φημισμένες ταβέρνες των Παξών με πάρα πολύ καλή κουζίνα σε πολύ λογικές τιμές και ωραίο περιβάλλον στον Γάϊο Παξών.
   Ο Σπύρος Τρανάκας, ιδιοκτήτης της ταβέρνας σέβεται τον πελάτη και πάντα ευγενικός με όλους φροντίζει πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων. Μία από τις καλύτερες προτάσεις για φαγητό στους Παξούς που αξίζει να επισκεφθείτε.
   Τηλ. επικοινωνίας 2662032376

   Αξιολόγηση: 3 αστέρια


   ΠΑΞΟΙΜΑΔΙ

   Ένα από τα καλύτερα τσιπουράδικα - Μεζεδοπωλεία των Παξών με μεγάλη ποικιλία μεζέδων και πολύ χαμηλές τιμές. Βρίσκεται στον Γάϊο Παξών και είναι ιδανική πρόταση για την βόλτα και το μεσημεριανό ή το βραδυνό σας τσίπουρο.
   Ο γαύρος ο μαρινάτος, η γαριδομακαρονάδα με τα μύδια, οι γαρίδες σαγανάκι, η σπιτική φάβα , οι φρέσκές τηγανιτές σαρδελίτσες που λειώνουν στο στόμα και μυρίζουν θάλασσα είναι κάποιες από τις νοστημιές που αξίζει να δοκιμάσουν όλοι.
   Τηλ. επικοινωνίας:6944953749

   Αξιολόγηση: 3 αστέρια


   Μπίρος

   Ενα από τα γνωστά εξοχικά κέντρα των Παξών που βρίσκεται στα Μπογδανάτικα Παξών με αρκετά καλή κουζίνα. Οι τιμές είναι λίγο ανεβασμένες όμως αξίζει μία επίσκεψη για ένα δείπνο με την συνοδεία ζωντανής μουσικής με μία πολύ καλή ορχήστρα που παίζει κυρίως έντεχνα ελληνικά τραγουδια.

   Τηλ. επικοινωνίας: 2662031167


   Αξιολόγηση: 2 αστέρια


   ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ

   Μία από τις παλιότερες ταβέρνες των Παξών στον Γάιο. Φημισμένη για τα φρέσκα ψάρια και τους αστακούς αλλά και για τις πολύ ψηλές τιμές του. Πέρα από τα ψάρια η κουζίνα δεν έχει να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Αξίζει να την επισκεφθούν οι λάτρεις του ψαριού.
   Τηλ. επικοινωνίας: 2662032329


   Αξιολόγηση: 1 αστέρι


   ΤΟ ΚΟΥΖΙΝΙ

   Μία από τις γνωστές ταβέρνες των Παξών που βρίσκεται στο Γάιο. Οι τιμές είναι σε λογικά επίπεδα για τον Γάιο και η κουζίνα προσεγμένη. Για τον επισκέπτη στον Γάιο αξίζει να την επισκεφθεί για να δοκιμάσει τα κρέατα του για τα οποία και φημίζεται.
  

   Αξιολόγηση: 2 αστέρια


  Αξιολογήσεις:

   3 αστέρια: Άριστη
   2 αστέρια: Πολύ καλή
   1 αστέρι: Μέτρια




  

  

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου